English

Proměna sklepních prostor Kongresového centra

28.11.2014

Když se na podzim roku 2010 začalo budovat v 2.NP a 3.NP bývalého skladu cukru školicí středisko, nikdo by si nepomyslel, že se v budoucnu budou pro tyto účely využívat i sklepní prostory. Dnes je tomu úplně jinak.

Rozsáhlá rekonstrukce sklepních prostor bývalého skladu cukru v samotném srdci areálu REC Group vrcholí. V rámci rekonstrukce byly mimo jiné udělány nové podlahy, vybudovány toalety, kuchyňka, sklad a další prostory, které budou sloužit jako zázemí. Samotnou atmosféru pak dotváří dech beroucí fotografie umístěné po celé délce jedné ze zdí. Tyto netradiční sklepní prostory budou co nevidět plně zpřístupněny veřejnosti. A čím že jsou tak netradiční? Mají zkrátka své kouzlo a na každého z Vás určitým způsobem zapůsobí. Sami se o tom budete moci přesvědčit a na vlastní kůži poznat krásu celé budovy bývalého skladu cukru, ze které dýchá historie ze všech stran.

Společnost REC Group bude tyto prostory Kongresového centra poskytovat pro výstavy, vernisáže, školení, semináře a další akce.

 

Kongresové centrum Kongresové centrum

DSC_4624 DSC_4625

DSC_4634 DSC_4658

DSC_4661